středa 1. ledna 2014

Předsevzetí do roku 2014

 K novoročnímu rituálu patří už každoročně novoroční předsevzetí. Pro mě je rok 2014 poměrně důležitý. V květnu skládám maturitní zkoušky a v průběhu května-června píši několik přijímaček. Proto nikoho z vás snad nepřekvapí, když tyto dvě studijní události budou mými cíli v roce 2014. Kam se budu hlásit? O tom až někdy příště :)


Pak tu mám jeden pracovní sen. Chtěla bych jít opět pracovat do Mc Donaldu, avšak do jiné filiály. Né že by se mi v Donau Zentru nelíbilo - naopak byli tam velice příjemní lidé a byla radost s něma tvořit jeden veliký tým. Jenže bych ráda pracovala i v neděli. :) Snad to bude shánění práce o dost jednodušší než letos. :)


Dále mám jeden sportovní cíl. V létě bohužel žádný poloviční ironman v triatlonu nestihnu, proto bych chtěla alespoň uběhnout půlmarathon. Zvolila jsem si tentokrát ten pražský, který už mě lákal mnoho let a vždycky jsem ho sledovala v televizi. Letos ho konečně uvidím po dlouhé době i naživo. :)


A pak tu mám ještě dva pidi cíle - loni mě psaní blogu hodně chytlo, takže doufám, že budu častěji a pravidelněji přispívat. A kvantita nebude na úkor kvality. :)


A ten druhý - naučit se vařit. :D Umím spíše péct než vařit, proto bych to chtěla letos napravit a umět víc jídel než doposud. :)


Přeji tedy všem mým čtenářům všechno nejlepší do nového roku. Ať se vám splní i ta nejtajnější přání a doufám, že si najdete čas na můj blog i nadále! :)

6 komentářů:

  1. I tobě krásný rok, Kristí! Máš před sebou náročný rok plný změn, tak se drž. Ad vaření - taky jsem si několikrát předsevzala, že se to naučím, ale okolnosti mě donutily stejně až když jsem se přestěhovala :D
    Jo, a ten pejsek je váš? Ani nevím, že nějakého máte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ano, pejsek je náš - bydlí s náma v Praze :)) Doma v Brně mám ještě morče, která už má 8 let :) No já se chci naučit vařit, až budu bydlet sama ... Občas se po mně chce, abych uvařila v neděli pro celou rodinu, tak se raději držím jen svých tradičních jídel, předem vyzkoušených, abych nikoho neotrávila :D Až budu sama, tak budu experimentovat sama na sobě, abych posléze, až to někomu uvařím, mohla být pochválena. :D

      Vymazat
    2. Jo jo, dělám to stejně; naštěstí David se experimentům (i těm s nejasným výsledkem) nebrání, ale před rodinou bych si to netroufla :)

      Vymazat
  2. wish you all the best in the NY:)!
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. děláš mi chutě :D no a jaké je to pracovat v MC ? pořád hledají zaměstnance jsem koukala....ale tenplat asi nic moc ne ? :D máš hezkého pejska ! jak se jmenuje ?
    u mě GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Práce v Mc byla zatím pro mě ta nejlepší zkušenost ... Náhodou, v Rakousku už platí dost dobře :)) Děkujem, Kvído se jmenuje ;)

      Vymazat