úterý 11. března 2014

Blogové narozeniny

Dneska jsou to již 2 roky, co jsem si začala znovu psát blog. Tato myšlenka mě napadla prvně při jednom nedělním odpoledne.
A od té doby jsem napsala 54 článků. Zprvu jsem se snažila napsat o každém závodě. V roce 2013 jsem měla menší krizi a psala jen o nejdůležitějších. Ono je také těžké napsat o všech závodech, když ne všechny byly povedené.
A co se změnilo za tu dobu? Asi docela hodně. Už nejsem mládě a nepatřím do kategorie dorostenek, ale jsem kategorie K23. Zkusila jsem si posunout hranice svých možností. Nejprve jsem si zkusila půlmarathon, o rok později neúspěšně triatlon na polovičních distancích ironmana. Poprvé jsem skončila po závodě v nemocnici. A vyzkoušela závod v pořádné zimě.
A i v osobním životě se trochu něco málo změnilo. Loni jsem se chopila mé životní šance za pačesy a jela  na 2 měsíce pracovat do cizí země - Vídně. Začala více studovat cizí jazyky. A snít, že jednou budu studovat mezinárodní obchod na WU ve Vídni.
Letos jsem se chtěla pokusit o opravu a dokončit půlironmana. V cestě jsou však dvě překážky. Ta první - maturita, moje zkouška dospělosti. Je mi jasné, že v době přípravy na maturitu nebude na kvalitní trénink dostatek času. Proto jsem se domluvila s mojí bývalou šéfovou, jestli bych od června zase nemohla ve Vídni pracovat. Akorát na jiném místě. Snad to tedy klapne.
Ten druhý důvod je trochu horší - absolutní ztráta "formy." Tělo na trénink vůbec nereaguje, jako kdyby vůbec trénink nikdy neviděl. Snad tedy doktoři brzy příčinu najdou. Momentálně trénuji velmi zlehka.

Na závěr snad jenom - doufám, že se sportem nikdy nepřestanu a budu se jím bavit celý život. Děkuji Vám, že jste si k mému blogu našli cestu a doufám, že se na mých stránkách zase někdy objevíte. :)


Malinko statistiky: 
Počet článků: 54
Počet zobrazení stránek - čtenářů, kteří si ke mně našli cestu: 11 720
Nejoblíbenější článek: Vídeňské a nákupy jídlo - trochu nevšední na sportovní blog :)
Nejoblíbenější měsíc: listopad 2013
Závody, na které nejraději vzpomínám: půlmarathon: Bratislava 2012, dálkové plavání: Plzeň 2012, triatlon: Mělník 2012
Nejvtipnější cesta k mému blogu: Co dělá moje postel keď spím :D, jsem chodila spát okolo (klíčová slova, která byla zadána do vyhledávače googlu)

2 komentáře:

  1. já budu v blogovém světě dva roky v srpnu! letí to :)
    K23 zní pěkně drsně :P zima i maratony mě děsííí, jsi hrozně šikovná!
    studování jazyků a práce v zahraničí mě tak moc láká! maturita i další práce ti určitě vyjde! :) a formu taky získáš, uvidíš :)

    OdpovědětVymazat