úterý 29. října 2013

Zhodnocení sezóny 2013

Pomaličku se začínám připravovat na sezonu další a je tedy na řadě zhodnotit tu sezónu letošní, rok 2013. Letos jsem absolvovala snad nejméně závodů za celou dobu. Na vině byl především můj pobyt v zahraničí, ve Vídni, tak častá zranění. Nejprve jsem byla měsíc a půl bez běhu březen-duben, poté jsem se zranila na mém posledním závodě sezóny. Nyní přemýšlím, jak bude vypadat rok 2014. Ráda bych úspěšně dokončila půlku. Vidina nejdelších prázdnin mě láká opět do ciziny, do Vídně. Závěr příštího roku bude hodně hektický, maturita a především přijímačky, z kterých mám daleko větší strach. 1. června bych chtěla být již ve Vídni, s tím, že si požádám ještě o 3 volna kvůli přijímačkám (v červnu se konají na WU, možná UNI Wien a na VŠE, na který potřebuju ovšem 2 dny volna kvůli přejezdu Wien-Brno) Dále bych jela na měsíc na francouzský kurz, protože chci studovat Internationale Betriebswirtschaft (=mezinárodní obchod) a nějaké předměty budu mít ve 2. jazyce. Díky tomu, že budu studovat v němčině, znalost jazyka se mi "škrtá" a zbývá mi pouze angličtina s francouzštinu. Mít předmět v angličtině snad zvládnu, ale ve francouzštině??? A poté tu mám ještě jeden plán - jet se setřenicí na dovolenou do zahraničí. Tak jsem zvědavá, jak to nakonec vyjde. :) Vydělané money si přeci někdy musím i užít. :D

Dálkové plavání
Brno
Tento závod jsem plavala pro radost, spíše jsem to brala jako přátelské setkání po roce. Výsledek ze závodu byl lepší, než loni, avšak žádná hitparáda se nekonala.  Nějak mi ta trať, po mém nejúspěšnějším závodě - 20 km, nesedí.
Bohužel pracovní vytížení mi nedovolilo se zúčastnit více závodů. Snad tedy příští rok.



Triatlon
Blažovice
Domácí přebor EKOL Teamu. První závod sezóny. Jelo se mi docela dobře, hlavně se mi výborně běželo. Asi nejlepší za mou triatlonovou "kariéru". 3. místo v juniorkách, 4. v ženách.

Czechman
Startu jsem se hodně bála. Můj první poloviční ironman. To, že hlásili škaredé počasí mi vůbec nevadilo. Jen jsem se pojistila novou bundou. Trvalý déšť a teploty okolo 10°C se mi nakonec vymstily, měla jsem dva defekty. Díky tomu jsem nestihla limit kola o asi 4 minuty. Škoda, na tento závod jsem byla asi zatím nejlépe připravená. I takový je život...

Blanenský plecháč
Blansko je známé extrémně náročnou cyklistikou. Kopečky já moc nerada, přesto se mi letos i s únavou po Czechmanovi jakž takž povedly. Ovšem na běhu mi došly baterky. I tak jsem vybojovala 2. místo v juniorkách.

Mělník
Po mém nejúspěšnějším triatlonovém závodě jsem si Mělník rychle oblíbila. Najednou mi nevadilo, že je kopcovitý. Plavání velmi slušné, jen o pár vteřin horší, než loňšký rok. Na to, že jsem trénovala sama, vynikající. :) Ovšem na kole jsem poznala, že to můj den úplně nebude. Do kopce mi to vůbec nejelo, jakobych měla prázdné nohy. Bylo vidět, že jsem první týden ve Vídni kolo neměla a moc toho na něm nenajela. Běh katastrofa ještě větší, stěží jsem se dobelhala do cíle. Bohužel, sezónu jsem opět končila nepovedeným závodem.

1 komentář:

  1. Stejně jsi šikula, máš můj obdiv, jak to všechno zvládáš i se školou a prací. A moc se mi líbí ty žabičkově zelené oblečky! :))

    OdpovědětVymazat