sobota 9. listopadu 2013

SPORT Life 2013

Na letošní SPORT Life jsem nejprve vůbec neměla v plánu. Jenže - ve škole za mnou přišli, že mě potřebují na veslování. Ano, čtete správně - mě! :D Prý, že když plavu, tak mám určitě silné ruce a nohy a že nikdo lepší tam není. Na škole je výběr sportovkyň rok od roku horší  - asi do škol přichází slabší ročníky nebo chodí nadané sportovkyně na jiné školy.

Sraz byl v 11. Pořádně jsem se tedy vyspala, den začala vynikající snídaní - mojí nejoblíbenější porridge kaší s banánem rozjíždění! :D
a odpočatá se vydala na místo činu. Před vstupem jsem se potkala s holkama a odtud jsme společně vyrazily do dějiště, pavilonu V. Po příchodu jsme řešily malý problém s převlíkáním, šatny byly obsazeny malými hráči florbalu. Poté jsem si sedla na trenažer a zkoušela jsem, jestli 500m vůbec uvesluji. Kamarádka se mně snažila rychle vysvětlit techniku. Poté za mnou přišel jeden borec, prý jak se jmenuji, že hned budu veslovat. Přitom jsem byla už mrtvá z

ROW! A já začala makat jako o život. Je to prý sprinterská trať, tak jsem se do toho snažila pořádně obout od prvních metrů. Na nějakou techniku jsem neměla čas myslet, hlavně, že jsem jela! :D Po nějaké chvilce jsem už neměla žádnou sílu. Zkusila jsem se podívat na tabuli. A ouha, v naší rozjížďce jsem 2! (ze 3) To mi dodalo sil a snažila jsem se znovu přidat. Jenže na konci jsem už hodně vytuhla a závod jsem dojela v čase 2:02! Prý skvělý čas na neveslařku. :)

Vyčerpávající závěrečné metry
Jsem ráda, že jsem si to mohla zkusit a  trochu mě mrzí, že už si nikdy na žádných závodech nezavesluji...

Po závodě jsem si ještě prošla pavilon. Nechala jsem si změřit váhu a ouha! Výsledky mě mile překvapily. Toto měření jsem již jednou podstoupila, asi před dvěma lety a tehdy mi slečna tvrdila, že jsem moc tlustá. Nyní mi řekla, že takové ideální tělo ještě nikdy neviděla, prý mám vše u 100% :) Jsem ráda, že se zdravá strava a styl začal trochu na mém těle projevovat a doufám, že to ještě vylepším. :) Po změření jsem si šla ještě s holkama zaskákat na trampolíně - v rámci výstavy tam byla vedená lekce. A celé jsem završila Gaudeamusem - veletrh VŠ a plně se rozhodla, kam v ČR podám přihlášky. :)

4 komentáře:

  1. Jsi dobrá, žes do toho veslování šla i bez přípravy. Měla jsem nutkání jít se kouknout na souběžně jedoucí Dance Life, ale nakonec mi to časově nevyšlo (v pátek jsem organizovala ples a v sobotu dojela Davidova rodina). Vlastně by se mi i ten SPORT celkem líbil. Tak doufám, že to vyjde další rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se tam zajdi podívat, je to skvělá akce :)

      Vymazat
  2. tak to ti gratuluji ke skvělým výsledkům, to ti fakt řekla ty dva roky předtím řekla, že seš tlustá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo. Přitom vážím pořád stejně +- 1 kilo ... Jen jsem před dvěma lety měla více tuku :)

      Vymazat